Over ons

Over ons

De Stichting Truck Cartel Recovery is een Nederlandse speciaal opgerichte entiteit die in Rotterdam is gevestigd. De stichting ondersteunt eisers bij het indienen van schadeclaims en het verkrijgen van vergoedingen ten gevolge van schade die veroorzaakt is door het Truck Cartel. Het wordt beheerd door een onafhankelijke raad van bestuur om te verzekeren dat de belangen van de entiteiten die beslissen zich aan te sluiten bij onze groep, volledig worden beschermd en versterkt. Wij doen beroep op de volgende advocatenkantoren en economische deskundigen om ons hierbij te helpen.

bureau Brandeis is een in Amsterdam gevestigd advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in complexe rechtszaken en bekend staat om haar ervaring op het gebied van het mededingingsrecht en aansprakelijkheidsprocedures. Met behoud van zijn identiteit als een nichekantoor, is bureau Brandeis het grootste kantoor in Nederland met een volledige focus op geschillen. Het geschillenteam zal worden geleid door Hans Bousie en Louis Berger van bureau Brandeis.

Crowell & Moring LLP is een internationaal advocatenkantoor bestaande uit 500 advocaten, met een hoofdkantoor in Washington DC en andere kantoren in Brussel en in Londen. Het kantoor heeft uitgebreide ervaring in het vertegenwoordigen van grote groepen kopers van producten met een vaste prijs, verkocht door onwettige kartels in zowel de Verenigde Staten als Europa.

De kantoren van Francis O. Scarpulla staan voor bijna 50 jaar ervaring in het vorderen van schadevergoedingen van wereldwijde kartels gericht op het vaststellen van prijzen. Ze hebben deelgenomen aan meer dan 180 complexe zaken, vooral met betrekking tot vorderingen ten gevolge van mededingingsrechtelijke inbreuken.